A nagy rohanásban teljesen elfelejtettem bemutatkozni... ezért elnézést minden kedves eddigi látogatótól!

 Grünvald Zoltán Grünvald Zoltán

Grünvald Zoltán vagyok, 26 éves nyomdamérnök (stop)

Azt hiszem itt meg is akadtam egy kicsit, hiszen mit írhatnék, ami érdeklődésre tarthat számot?! Szeretek fotózni (alakul), szeretem megörökíteni azokat a pillanatokat melyek másoknak is fontosak, szeretem ha egy fénykép elmeséli a történetét. 

 

A főiskolai évek alatt kezdtem bele tanulni a fényképezésbe és azóta is igyekszem fejleszteni tudásomat. Akkortájt analóg gépeket nyüstöltem, először egy Zenithez volt szerencsém   ezután egy rövid időre egy Cinoint (a pontos nevét lehet hogy rosszul írtam) használhattam, de nem sokat ezt követően sikerült megvenni első komoly fényképező gépemet amely nem volt más mit egy Minolta Dynax 5! Nagyon szerettem ezt a gépet, rengeteg felvételt "lőttem" vele, sajnos mára már elavulttá vált a digitális korszakban!  Nagyon élvezetem azt a tág technikai teret, melyet ez gép biztosított, hogy minél jobb és kreatívabb felvételeket készíthessek!

 

kreatív fotó - Grünvald Zoltán - Kriztina sétál kiállításon - Grünvald Zoltán csepp - Grünvald Zoltán este fény - Grünvald Zoltán

 

Szerencsére sikerült mégis lépést tartani a fejlődéssel és folytattam a digitális világban is a fotózást, ebben tárasam egy Fuji Finepix S7000, mondhatni tökéletes bridge gép. Azt hiszem kategóriájában, és persze fénykorában a legjobb gépek egyik volt, kitűnő volt a használhatósága és a tudása. Mára már tovább lépnék de ez majd a jövő zenéje!

 Készítetem egy bővebb leírást is magamról, ami nem szorítkozik ennyire szűkszavúan a fotózásra...

Az alábbi linken érhető el:

http://grunner.wordpress.com/2008/03/29/egy-link-rolam/

 

kreatív fotó - Grünvald Zoltán - Kriztina sétál
Oldalmenü
Naptár
Diavetítő